Vi testsmakar!

Cidern från Norrland

Hittade dom här tre trevliga dryckerna i matbutiken idag som jag ville prova. Precis som Julmusten jag testat tidigare är även dessa tillverkade av Nyckelbryggerier, Älvsbyn.

Jag  – Anneli

Jag hittade tre smaker, äppelcider med smak av blåbär, hjortron och åkerbär. Flaskorna kostar även dessa dryga 10:an och är ju inte mycket att bråka om.

Kent

 

Krille

På julafton samlade jag ihop ett liten testpanel i form av familjemedlemmar som inte tvekar att lämna en ärlig åsikt.

Josse och Thomas

Tyvärr klingande inga jubelrop och meningarna var delade.

 

Det som samtliga smaker hade gemensamt var att de inte var för söta vilket var ett plus  och hade supersnyggt utseende. Några gillade blåbär och andra hjortron, åkerbär föll ingen i smaken. Om man inte visste vad det var för smak som var i glaset som skulle det vara svårt att gissa. Det är ju i grunden äppelcider smaksatt med de olika smakerna och äpple var dominant smak. Men även om jag kanske inte kommer köpa dessa så var de roligt att testa. Och som sagt smaken är ju delad… Själv var det ingen som jag direkt föll för, men om jag måste välja så blir det hjortron.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s