Okategoriserade

Var är du efterlängtade värme??

Jag har varit lite väl ivirg i år och gjort slag i saken och införskaffat mig ett växthus som äntligen ska monteras ihop. För visst är det lite speciellt att kunna gå och hämta sig en egenodlad gurka. Även om jag älskar att laga mat har jag långt i från ”gröna fingrar” så det blev modellen litet och lättskött (förhoppningsvis) växthus så att plantorna eventuellt ska ha en chans att överleva. Jag har även varit lite väl ivirg när det kommer till att inhandla plantor, för värmen lyser verkligen med sin frånvaro. Igår var den tilltänkta växthusplatsen täck med snö men idag hade till min förvåning, smällt bort så i morgon sätts första spadtaget! Men än så länge är det alldeles för kallt för min små babyplantor så de får stå och mojja till sig i sovrummet ett tag till…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s