Dessert · Okategoriserade

Årets första jordgubbsskörd är kommen!

Det är varit en småjobbig sommar med ett väder som har svårt att bestämma hur det ska ha det egentligen. Vissa perioder galet varm för att sedan gå över till galet kallt och regn. Så i och med att vi flyttat jordgubbsplantorna i kombination med de sura vädret som inte varit optimalt så var jag osäker på om vi skulle få några gubbar eller om jag skulle vara tvungen att svälja stoltheten och inhandla på Coop.. men nu är dom här. Inte så många men galet söta och goda. Känns liiite trist att tillreda dem för helst vill jag äta dem som dem är, direkt från landet.. Men vi får se.. något gott skall jag använda dem till…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s